پیشنهادات کاربران
354 results found
-
گسترش امکانات سایت
با سلام
دسته بندی های سایت بسیار محدوده و بارها توی جست و جو دچار مشکل شده ام. برای مثال لوازم الکترونیکی > لپ تاپ و کامپیوتر دیگه دسته بندی برای جدا سازی لپ تاپ و پی سی . قطعات کامپیوتر مثل هارد، سی پی یو، کیس و ... وجود نداره.پیشنهاد بعدی اینه که امکانات پنل کاربری گسترده تر بشه. می بینم که هر کاربری جای اواتار داره اما از طریق پنل کاربریم جایی رو پیدا نکردم که آواتار آپلود کنم .
با سپاس
5 votesدوست عزیز
با سپاس از نظرات ارزشمندتان
این موارد به مدبربت اطلاع داده شد تا بررسی و در خصوص اجرایی شدنشان تصمیم گیری نمایند.
با سپاس
تیم شیپور -
درود.لطفا یک قسمت هم برای فروش اکانت بازیهایی مثله Clash Of Clans قرار بدید.
درود.لطفا یک قسمت هم برای فروش اکانت بازیهایی مثله Clash Of Clans قرار بدید.
1 voteدوست عزیز
با سپاس از نظر ارزشمندتان
این مورد بزودی به سایت افزوده خواهد شد .
با سپاس
تیم شیپور -
پیشنهاد در خصوص ویرایش
سلام و خسته نباشید. زمانی که یک آگهی ویرایش می شود تا زمان تایید توسط ناظر، همان آگهی قبلی را نمایش دهید. همچنین می توان دگمه ای تعبیه نمود تا کاربر در صورت درخواست از نمایش آگهی قبلی تا زمان تایید .ویرایش جدید آن آگهی جلوگیری نماید.
1 voteدوست عزیز با سپاس از نظر ارزشمندتان
این مورد را با واحد محصول در میان گذاشتیم تا پس از بررسی رد صورت امکان اجرایی شود.
با سپاس
تیم شیپور -
1 vote
کاربر گرامی
این مورد در گذشته در سایت وجود داشت . نظر شما را با واحد محصول در میان می گذاریم تا در صورت امکان آن را اجرایی نمایند.
با سپاس
تیم شیپور -
1 vote
دوست عزیز
با سپاس از نظر ارزشمندتان بزودی تعداد زیر گروه ها افزایش خواهد یافت.
با سپاس
تیم شیپور -
سلام چه خوب بود که سایت شیپور تمام مزایای این نوع سایتها رو در خودش جمع میکرد مثلا در قسمت جستجوی خودرو هیوندا جدا کردن آزرا از سوناتا یک مز
سلام چه خوب بود که سایت شیپور تمام مزایای این نوع سایتهای شمابه رو در خودش جمع میکرد مثلا در قسمت جستجوی خودرو هیوندا جدا کردن آزرا از سوناتا یک مزیت محسوب شده و جستجوی کاربر رو راحت تر میکنه . این مزیت در سایت دیوار وجود داره
5 votesدوست عزیز این مورد را با مدیریت در میان گذاشتیم تا پس از بررسی در صورت امکان آن را اجرایی نمایند .
با سپاس
تیم شیبپور -
2 پیشنهاد مهم و رفع اشکال نرم افزار فروشگاهی شما
2 اشکال در نرم افزار فروشگاهی شما دیده شد مطرح میکنم تا بر طرف کنید
یک= در جدول اصلی وقتی موس روی موضوع فروشنده می رود باید کلمات آن کامل شود ولی نیست
دو = در صفحه اصلی اجناس / باید بتوان با گرفتن کلید ctrl و کلیک روی یکی از اجناس شما بتوان آن را جداگانه در صفحه ای دید در فروشگاه شما این قابلیت فعال نیست
زنده با شیپور - علی عباس زاده
10 votes -
سلام اگه ممکنه واسه مشاورین املاک ایتم یا امتیازات تبلیغاتی در نظر بگیرین
سلام اگه ممکنه واسه مشاورین املاک ایتم یا امتیازات تبلیغاتی در نظر بگیرین
1 voteبا سپاس از نظر ارزشمندتان این مورد را حتما بررسی خوتهیم کرد و در صورت امکان نیز این مورد را اجرایی می نماییم.
با سپاس
تیم شیپور -
باسلام وتحیت-لطفا گروه خوراکی هاراتشکیل دهید.حتماخیلی هاهستندکه می خواهندخوراکی های خودرابه فروش برسانندونمی توانندوجای آن خالی است.تشکر
باسلام وتحیت-لطفا گروه خوراکی هاراتشکیل دهید.حتماخیلی هاهستندکه می خواهندخوراکی های خودرابه فروش برسانندونمی توانندوجای آن خالی است.تشکر
1 vote -
1 vote
دوست عزیز با سپاس
این مورد را در دستور کار داشته و برای استان های با تعداد آگهی زیاد به زودی اجرایی خواهیم نمود.
با سپاس
تیم شیپور -
سلام مخابرات استان تهران با خرید تعدادی آی پی از کشور روسیه آنها ر
سلام مخابرات استان تهران با خرید تعدادی آی پی از کشور روسیه آنها را برای کاربران به کار بسته است. اما سایت شیپور آن ها را خارج از کشور پنداشته و اجازه ثبت آگهی به کاربر داخلی ایران نمی دهد . مثال : 5.74.86.183
لطفا بررسی فرمایید .
با سپاس
گسترش فناوری اطلاعات ایران
www.ITgostar.ir7 votesدوست عزیز
با سپاس از اطلاع رسانی شما، به محض اینکه ازین موضوع مطلع شدیم طی نامه ای درخواست دادیم تا رنج آی پی جدید را برایمان ارسال نمایند ولی متاسفانه تاکنون جوابی به درخواستمان داده نشده است .
با احترام
تیم شیپور -
1 vote
دوست و همراه گرامی
ازینکه با پیام های خود به ما روحیه می دهید بسیار سپاسگزاریم.
امیدواریم بتوانیم هر چه زود تر بهترین ها را برای شما عزیزان فراهم نماییم.
با احترام
تیم شیپور -
به هر شهر یه شیپور بدین. به دزفول یه شیپور بدین.
به هر شهر یه شیپور بدین. به دزفول یه شیپور بدین.
19 votesدوست عزیز
با سلام
این مورد بزودی برای استان های دارای تعداد آگهی زیاد اجرایی خواهد شد.
با سپاس
تیم شیپور -
با سلام
با سلام
با سلام ، ابتدا تشکر میکنم از وب سایت و اپ موبایلتون، و یه پیشنهاد داریم اینکه اگه همینطور که میشه آگهی ها رو براساس استان فیلتر کرد، اگه بشه براساس شهر های استان ها هم دسته بندی کنیم خیلی خوب میشه، مثلا من دنبال استخدامی های شهر نیشابور بودم، اما فقط استخدامی های شهر مشهد رو میبینم، و از هر 15 تا یکی مربوط به شهر نیشابوره...
این کار در قسمت املاک انجام شده، خب خیلی خوب بود...
با تشکر...4 votesدوست عزیز
با سلام
این مورد بزودی برای استان های دارای تعداد آگهی زیاد اجرایی خواهد شد.
با سپاس
تیم شیپور -
اپلیکیشن ویندوزفون
سلام. الان خیلی ها سیستم عامل گوشیشون ویندوزفونه...
اپلیکیشن ویندوزفون رو هم بسازید لطفا13 votesدوست عزیز
این مورد را در دستور کار یکساله داریم و آنرا انجام خواهیم داد. ضمن اینکه سایت جدید به گونه ای طراحی شده است که وقتی از طریق مرورگر وارد آن می شوید کاملا مشابه برنامه موبایلی باشد.
با احترام
تیم شیپور -
سلام من فقط میخوام از شما عزیزان تشکر کنم به خاطرزحمات و سایت خوبتون..درضمن ی برنامه برای استفاده از تلگرام طراحی کنید
من فقط میخوام از شما عزیزان تشکر کنم به خاطرزحمات و سایت خوبتون..درضمن ی برنامه برای استفاده از تلگرام طراحی کنیدشما بهتر از سایت دیوار هستین
8 votes -
سلام. چرا آگهی هارو نمیشه 12 ساعت یکبار آپدیت کرد؟ قبلا میشد
سلام. چرا آگهی هارو نمیشه 12 ساعت یکبار آپدیت کرد؟ قبلا میشد
25 votesکاربر گرامی
با عرض پوزش به دلیل مشکلات ایجاد شده از سوی برخی از کاربران تا اطلاع ثانوی امکان بروز رسانی هر 48 ساعت یکبار وجود خواهد داشت.
با سپاس
تیم شیپور -
بخشی برای گیاهان ( خاکی و آبزی) ایجاد کنین.
با سلام. برای آگی در مورد گیاهان بخشی وجود نداره لطفا اگه ممکنه بخشی برای خرید و فروش گیاهان و گلدان و گیاهان ابزی قرار بدین.
پیشنهاد من در بخش سرگرمی نزدیک بخش حیوانات هست.11 votesدوست عزیز
این زیر گروه بزودی و پس از به حد نصاب رسیدن تعداد آگهی ها اضافه خواهد شد .
با سپاس
تیم شیپور -
با درود بیکران بر همهء شیپوریها %
با درود بیکران بر تمامی پرسنل شیپور% حقیر برای اولین بارست که با سایت شما سری زدم% قبل هر چیز،
قدردان این باشم که فرصتی برای عوام فراهم آوردید اتا بتوانند کالای خود را به رایگان عرضه دارند% این
جای بسی قدردانی را دارد % ولی در همین ابتدا معضلی خود نمایی میکرد! و ان اینکه ایکاش گزینه ایی
دال بر محلهء ارائه دهندهء کالا در قسمت ثبت آگهی در نظر گرفته میشد % تا با توجه به وسعت کلان شهر
تهران ؛ فرد میتوانست قبل تماس با شمارهء ارائه دهندهء کالا محل مربوطه را مورد نظر قرار میداد% و…
31 votesکاربر گرامی
این مورد را در دستور کار داریم و بزودی در سایت به اجرا در خواهد آمد.
با احترام
تیم شیپور -
عکسدار بودن کالا
با درود فراوان چرا آپشن عکسدار رو حدف کردید این اجازه رو به بازدید کنندگان بدید تا بتونند طبق میل خودشون
کالاهای عکسدار یا همه کالاها رو انتخاب کنند قاعدتا کالاهای عکسدار اولویت دارند مخصوصا در مورد املاک و اتوموبیل .لطفا به حالت قبل برگردونید
26 votesکاربر گرامی
با سپاس از اطلاع رسانی شما
این مورد را با مدیریت در میان گذاشتیم تا در مورد آن تجدید نظر کنند.
با سپاس
تیم شیپور
- Don't see your idea?