پیشنهاد جهت بهبود
سلام، ضمن تشکر از زحمات شما ، سایت شما چند مورد اشکال حزیی دارد که به شرح زیر جهت بهبود به عرض میرسانم:
1- وقتی کالایی به فروش میرسد سوابق آن نباید از قسمت فروش حذف شود چون ممکن است در آینده بین فروشنده و خریدار مشکلاتی ایجاد گردد و خریدار ادعا کند که کالایی که فروشنده فروخته با مواردی که توصیف شده تطابق ندارد، همچنین سوابق فروش هر فروشنده اگر موجود باشد بهتر میتوان به آن فروشنده اعتماد کرد. در سایت ایسام این مورد بخوبی رعایت گردیده است
2- قیمت ویتامینها بالاست ، بهتر است هر فروشنده یک فروشگاه داشته باشد و برای فروشگاه خود ویتامین بخرد نه برای تک تک اقلام
3- برخی از فروشندگان در این سایت بصورت تجاری عمل میکنند و تمام اقلام فروشگاه را در تعداد زیاد در سایت قرار میدهند و وقتی کالاهای جدید را بررسی میکنید تعداد زیادی کالا را باید رد کنید تا به کالای مورد نظر خود برسید به نظر من بهتر است برای هر فروشنده یک سقف برای تعداد کالا گذاشت مثلاً آن را محدود کرد به حداکثر 20 عدد کالا برای هر فروشنده .
4- طبقه بندی کالاها ضعیف است و برخی موارد دیده نشده نیاز به اصلاح دارد و برخی موارد دیده نشده
5- سعی کنید عکس با کیفیت بالاتر از کالا در سایت قابل ارائه کردن باشد ولی به تعداد محدود ، مثلاً از هر کالا بتوان به تعداد بالا به همین صورتی که هست عکس معمولی گذاشت ولی 10 عکس با کیفیت بالاتر هم قابل ارائه باشد.
مزایا این سایت نسبت به سایتهای دیگر
1- محدودیتهای دست و پا گیر مانند سایت ایسام را ندارد به گونه ای که من تمام کالاهای خود را از سایت ایسام به شیپور منتقل کردم سایت ایسام بیشتر به نفع خریدار طراحی شده و منافع فروشنده فراموش شده
2- رایگان بودن برای کسانی که نمیخواهند بصورت حرفه ای عمل کنند
-
Adminادمین 2 (Admin, Sheypoor) commented
دوست عزیز ابتدا از اینکه اگهی های خود را در شیپور گذاشته اید از شما بسیار ممنونیم
و از شما بسیار تشکر میکنیم که به شیپور اهمیت دادید ونظرات خود را به ما اطلاع دادید ما نیز سعی میکنیم از نظرات شما کاربران برای بهبود سایت استفاده کنیم.
در حال حاضر در حال برنامه ریزی برای فروشگاهها هستیم تا استفاده از ویتامین ها و موارد دیگر برای آنها نیز بهتر و موثر تر باشد. و در مورد اگهی های حذف شده باید بگوییم که کاملا حذف نمیشود فقط در دید کاربران نیست زیرا اگر در دید کاربران باشد سایت بسیار شلوغ و گیج کننده میشود. بهتر است بگویم ادمین های سایت به اگهی ها دسترسی کامل دارند.